Freshmarketer gir deg kvalifiserte leads, bedre engasjement og mer salg.

Kom i GanGFreshsmarketer har alt du trenger for å lage dine egne digitale kundereiser. Programvaren inneholder blant annet:
- Lag egne e-postutsendelser med responsivt design.
- Avanserte funksjoner for målrettet informasjon på nettsiden.
- Muligheten til å lage automatiserte kundereiser som faktisk fungerer.
- Nærmere integrering mellom markedsføring og salg.

Funksjoner

E-postkampanjer
Lag e-poster fra bunnen av, eller velg fra en rekke designmaler. Planlegg personlige, målrettede og responsive e-poster som pleier kundene dine.
Kundereise
Send e-poster til rett tid for å treffe kundene. Lag automatiserte kundereiser som hjelper deg med å konvertere raskere, øke salget og beholde flere kunder.
Sporing av nettside
Se hvordan besøkende bruker nettsiden din og e-poster. Bygg automatiserte kundereiser og lag personlige e-postkampanjer basert på deres interesser.
Personalisering
Med personalisering kan du konfigurere og kjøre personaliserte eksperimenter for besøkende basert på deres profil og oppførsel. Vis forskjellige destinasjonssider, innhold, kuponger / rabatter uten å involvere det tekniske teamet ditt.
Analyse
Forstå besøkendes atferd på nettsiden din med Heatmaps og sesjonsrepetisjoner. Bruk traktanalyse for å forstå reisen deres på nettsiden din og forbedre konverteringene.
Optimalisering
Eksperimenter, og lagen bedre nettsideopplevelse for besøkende med A / B-testing og splitt-testing. Optimaliser skjemaer for å maksimere konverteringer med skjemaanalyse.
Sømløst. Enkelt.
Få alle arbeidsverktøyene du trenger i en og samme pakke.
Kom i gang