Freshsales CRM gir deg en effektiv salgsprosess!

Freshsales CRM gir deg muligheten til å håndtere kunder og salgsleads på den beste og mest effektive måten! Freshsales CRM har mange spennende funksjoner som gjør at salgteamet ditt kan jobbe smartere og raskere! Programvaren inneholder blant annet:

- Leadscoring som hjelper deg med å finne dine beste salgsleads.
- Insikt om kunden som gir deg muligheten til å ha relevante samtaler.
- E-postvarsling som forteller om når kunden har åpnet e-posten og personaliserte e-poster.
- Visuell salgsfunnel som gjør at du enkelt kan følge prosessen til kundene dine. Her kan du legge til oppgaver, avtale møter, sende e-poster og ringe fra kundekortet ved hjelp av Freshcaller.

Funksjoner

360° kundevisning
Få tilgang til kunders sosiale profiler, se kundens kontaktpunkt (nettsted, produkt, interaksjoner, avtaler) og mer - på en og samme skjerm.
Lead scoring
Med lead scoring kan du enkelt fokusere på de som er klare for å høre fra deg. Planlegg og gjennomfør oppfølging basert på de som er salgsklare.
Nettside og app
Hvilke nettsider besøker dine potensielle kunder? Hvordan bruker de produktet ditt? Utnytt denne innsiktene for å starte smarte samtaler med kundene.
Rapporter
Analyser og lag prognoser for salgsteaet ditt med detaljerte rapporter. Velg mellom en rekke diagrammer og tabeller, og skaff deg informasjon når du trenger det.
Avtaler, oppgaver, notater og filer
Planlegg avtaler med potensielle og eksisterende kunder; samarbeid med teamet ditt om oppgaver. Skriv notater på hverkontakt; administrere og del filer.
Salgskampanjer på e-post
Ikke vær avhengig av andre verktøy for salgkampanjene dine - bruk Freshsale CRM til å lage, sende og spore tilpassede utgående kampanjer.
Sømløst. Enkelt.
Få alle arbeidsverktøyene du trenger i en og samme pakke.
Kom i gang