Om oss

Et kompetansehus med fokus på kunde- og ansattopplevelser

Vi er dedikerte til å hjelpe bedrifter med å forbedre opplevelsen de gir kundene sine.

Våre verdier...

Redelig
Vi holder det vi lover, følger norske lover, normer og bransjestandarder, innrømmer dersom vi gjør feil og setter kunden foran.
Oppdatert
Vi skal besitte oppdatert kunnskap om teknologi og metoder som gjør oss i stand til å levere på visjonen.
Likandes
Vi har alltid en positiv grunnholdning, vi skaper løsninger, vi møter alle med et smil, nysgjerrig holdning og genuin interesse for de vi snakker med.

og vår visjon

• Velt er et selskap som til enhver tid leter etter, og tilbyr de programmene som bedrifter trenger for å jobbe effektivt.

• Bedrifter trenger i dag både generiske og bransjespesifikke programmer, og i Velt jobber vi med alle delene av kundereisen.

• Det som kjennetegner alle produktene våre er at de er skybaserte og at de skal kunne snakke sammen.

• For oss i Velt er det viktig at alt henger sammen, slik at du kan tilføre verdi på din arbeidsplass.

Vår tidslinje

La oss ta dere tilbake til Velts spede oppstart, i en tid før «Pandemi», «Lockdown» og «COVID-19» var noe vi kjente til, fryktet eller i det hele tatt hadde i tankene.
Oktober 2016
Styreleder Bjørn Niklas Sjøstrøm og hans kompanjong (og nå vår CTO) Simen A.W. Olsen, som allerede da hadde flere vellykkede selskaper på beina, deriblant AYR (Norges første Google Cloud Partner), ble kontaktet av deres kontaktperson i Google med en interessant forespørsel.
Juni 2017
Forespørsel kom fra Alphabet som har eierinteresser i det rasktvoksende Freshworks Inc., var på jakt etter nordmenn med driv og kompetanse som kunne bidra til å etablere seg i det norske markedet. Etter noen måneder med grubling stifter de Velt AS den 29. juni 2017.
Mai 2020
Interessen for Freshworks i Norge stiger og det er på tide å ansette en daglig leder. Thomas Brustad trer inn i rollen og fungerer som en viktig brikke for selskapets vekst de neste årene.
September 2022
Vi holder vår første CX-konferanse med flere speakers og enda flere gjester på lokalene til Share i Oslo.
Team

Vår talentfulle gjeng

Thomas Brustad
Daglig leder
Simen A. W. Olsen
CTO
Fabian Gomez
Salgs- og markedsansvarlig
Christian Meissner
Konsulent
Styret

Våre styremedlemmer

Bjørn Brustad
Styremedlem
Bjørn Niklas Sjøstrøm
Styremedlem